Şehitler İlkokulu

Vizyon: Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.

Misyon: Öğrencilerimizi;Başta Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, vatanına ve bayrağına bağlı birer birey olarak yetiştirmek temel misyonumuzdur. Bunların yanında Sınavlarında başarılı olan, yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.

Başarılar: .

Saatler: 08:30 - 14:30/16:30
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda her yıl sınıflar arası Futbol ve voleybol turnuvaları düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0486) 354 44 53

WEB - https://orgfevziturkeriio.meb.k12.tr

Adres - Şenoba Beldesi Gazi Mah. Hezil Cad. Şenoba Jandarma Karakolu Yanı. Uludere/ŞIRNAK

Yerleşim Yeri - Şenoba Beldesi Uludere-ŞIRNAK

Ulaşım İl ve ilçeyle bağlantısı tek şerit asfalt olup sürekli açıktır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şırnak iline 35 km, Uludere ilçesine 15 km uzaklıktadır.